John Hagelaars
Directeur

john@machinefabriekdevalk.nl

Marc van Weert
Bedrijfsleider

m.vanweert@machinefabriekdevalk.nl

Wesley van der Heijden
Additive Design and Manufacturing Engineer

wesley@machinefabriekdevalk.nl

De Valk beschikt over een modern machinepark en richt zich tevens op totaalprojecten. Van de eerste schets, de bouw van het prototype tot en met de realisatie en installatie bij de klant. Hiervoor beschikken we over een 2 assemblagehallen van 1200m² en 800m² waar projecten van diverse groottes kunnen worden gebouwd.

Verder heeft de Valk een cleanroom klasse 7 van 70m² en beschikt het over een reinigingsstraat waar producten gereinigd en stofvrij verpakt kunnen worden.

Naast de ruime ervaring in engineering, verspanen, montage en afwerken wat ervoor zorgt dat de Valk in staat is om totaalprojecten van begin tot eind te verzorgen is de Valk ook voorloper op het gebied van 3D-printing. Dankzij de ontwikkelde kennis en de MetalFAB1 3D-metaalprinter is de Valk een van de weinige Nederlandse fabricaten die 3D-print projecten compleet kan verzorgen. Na het printen is het product nog ruw, de Valk zorgt hier dan ook voor een perfecte afwerking.

Kortom, al bijna 65 jaar denken we primair aan inventieve oplossingen en de hoogste kwaliteit voor onze loyale opdrachtgevers. Daar staan we voor tot in het kleinste detail.

 

Zoekt u een betrouwbare, innovatieve partner in de machinebouw?

 

Please feel free to contact us!